ЕТ „Тони – Атанас Демирев” е сертифициран производител и оторизиран партньор на REHAU. Фирмата ни започва работа през месец октомври 2003 г. и работи с качествената немска дограма с доказано качество в Европа от самото начало. Това ни позволи през годините да предлагаме цялостни решения,  като имаме голяма гъвкавост при изпълнение на задачите при гарантирано качество на наложената марка.
Фирмата разполага с офис, който се намира на ул.”Христо Ботев” 112 и с цех за производство в с. Змейово, обзаведен с всички съвременни машини и оборудване за производството на PVC дограма.


Какво предлагаме?

Фирма „ Тони – Атанас Демирев” ЕТ предлага на своите клиенти предлага производство и монтаж на немска PVC дограма РЕХАУ, разполага с богата гама външни, индустриални, гаражни врати и задвижвания на фирмата „Хьорман”- Германия, окачени фасади, тавани, ролетни щори, покрития за тераси Relazzo, тръбни системи Рехау. Марково качество за високи претенции.Модерните прозорци, входни врати, ролетки, капаци за прозорци и фасади от профилни системи на Rehau се отличават с многобройни предимства.

 

Актуални изисквания като топлоизолация, възпрепятстване на взлом и звукоизолация могат да се вземат предвид индивидуално и да се изпълнят в съответствие със ситуацията. Освен това системите се отличават с дълъг живот, модерен дизайн и лесна поддръжка. Rehau предлага решения за всички случаи: от системи за стандарти прозорци до сертифицирани системи за прозорци за пасивни къщи. За присъствието на всички важни международни пазари има разработени програми, които отговарят на специфичните за страната и района изисквания.

 


Какви материали използваме?

Фирмата работи с профилите на “REHAU” Германия. Разполага с всички цветове, гами и камери, вносител на които е “REHAU” ЕООД гр. София. Обковът е също вносен – австрийски на фирма „Мако”, чийто доставчик е „Коматек-КМТ” ООД гр.София.
Друга важна част на дограмата е стъклопакетът. Фирма „Тони – Атанас Демирев” ЕТ е избрала за свой доставчик на стъклопакети „АДИ – 77 – Антоанета Божилова”, гр. Пловдив, заради нейните доказани качества в производството. „АДИ – 77” работи с чешко стъкло, което е с високо качество. Освен това разполага с поточна линия за производството на стъклопакети, което прави техните продукти надеждни и търсени. Предлагаме също и нискоемисионно стъкло с меко покритие на Сайтекс ЕООД – Стара Загора поради доказаните качества на стъклопакетите „Четири сезона“.

 

 


Защо да изберете нас?

Почти 10 години ние предлагаме само качествена дограма от РЕХАУ с гаранционни срокове за всеки от детайлите:

  • на профила – 5 години;
  • на обкова – 5 години;
  • на стъклопакета – 5 години.

Работим с доказани марки за дограма, стъклопакети, обков, врати, задвижвания и не допускаме компромиси с качеството в работата си.

При нас ще сключите договор за изпълнение и може да разчитате на точната дата за монтаж.